lauantai 14. heinäkuuta 2012

Kun mä sinut ensi kerran näin, Jo silloin tiesin ystävyys tuo loputon, Välillemme tullut on. Vain kun sinä kuljet rinnallain, Ja huomaat aina milloin olen allapäin kallis ystäväin olet parhain.

Ollaan mietitty kauan, että mistä kirjotetaan, päätimme siis kirjottaa ystävyydestämme !
Tavattiin siis n, 11 vuotta sitten hiekkalaatikolla, noora muistaa sen kuin eilisen, veera istu hiljaa ja katto ku noora teki hiekkakakkuja, noora yritti saada veeraa leikkimään hänen kanssaan, mut se vaa tuijotti tyhmänä:DDD sitten puolenvuoden päästä veera muutti samaan taloon nooran kanssa, tismalleen alakertaan ! siitä se ystävyys siis lähti. Tyhmiä juttuja on tullu tehtyä esim. piirelty s- kirjaimia kuopiossa pirtinkaarella 2000-talojen varastojen oviin, no nooran äiti sitten pakotti pesemään kaikki ne pois, otettu talon varastosta vaunuja ja pyöriä ja lähetty abc:lle ku on tehny mieli jottai hyvvää, pystyttetty teltta parvekkeelle, narulla lappuja yläkerrasta veeralle:D no niitä on loputon määrä.. :D on ollu myös ylä- sekä alamäkiä.. mutta meidän pisin riitamme on kuiteski ollu n.30min, ja sekin loppu siihe että molemmat meni toistesa luokse itkie ja sanoo " ei riidellä enää koskaan, anteeks!".  joskus silti tulee pieniä sana harkkoja mutta nekään ei kestä kauaa. kun molemmat asuttiin kuopiossa oltiin kuin paita ja peppu, sitten kun noora muutti jyväskylään emme nää niin useesti, vaikka vieläkin nähää aika paljon! noora oli kerran sanonu veeran äitille : " minä rakastan sinua yli puuuuuitten paljon" veeran äti vieläkin muistuttaa nooraa siitä =D me ei osata KOSKAAN olla hiljaa,ellei olla vihasia toisillemme. mutta me ollaan siskoksia eikä mikään dna testi muuta sitä ! monet on yrittäny tulla meijän ystävyyden väliin, mut kukaa ei oo ikinä onnistunu siinä.


noora

veera

veera & hero

tommonen sydämmen muotonen tuli :D










tossa oli pari kuvaa meistä:) ja edelleenki kysymyksiä saa kysyä ja julkasta mielipiteensä meijän blogista!
kertokaa myös mistä aiheesta voitais postata ?
Noora&Veera kuittaa:D
love u



4 kommenttia:

  1. vitsi tää on huikeeta:oo

    VastaaPoista
  2. kirjotelkaa vaikka teijän koirista tai teijän perheestä ! mut teijän blogi on tosi kiva :) toi ulkoasu on vaa aika mielenkiinonen mutta hieno kummiskin:)

    VastaaPoista
  3. pittää alotella kirjottamaan vaikka tässä joku päivä ! toi oli mahtava idea, kiitos siitä:)
    yhymm.. ulkoasu.. noora pilas sen jo kerran.. :D ei me vie sitä kunnolla osata käyttää, muokkaillaan sitä pikkuhiljaa:)

    VastaaPoista