keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

?

miksi alotimme kirjottamaan blogia?

Ensinnäkin, olemme Veera ja Noora. Ollaan tunnettu toisemme n, 11,5 vuotta. 
Pienestä pitäen ollaan oltu kuin siskoksia, sillä molemmat ovat ainoita lapsia, jotka kaipasivat siskoa.
Pisin riitamme on kestänyt n. 30min, joten emme riitele paljoa, tai okei, ihan pikku asioista välillä..
Molemmat olemme samantapaisia, ikäeroa meiltä kumminki löytyy 2vuotta, mutta sillähän ei ole mitään merkitystä meille! Noora on vähän tuhmempi osapuoli, Veera taas vähän kiltimpi. Noora on kiertänyt monia lastenkoteja/laitoksia, muutenkin ollut poliisien kanssa tekemisissä. Noora opetti veeran tuhmana tyttönä polttamaan tupakkaa. Veera sen sijaan on auttanut Nooraa selviytymään elämänaskareista ja isoistakin huolista, kuten äsken mainitsemat kuuluuvat siihen. Meillä olisi tarkoitus lähteä kielimatkalle Maltalle ensikesänä, Nooran kielitaidolla ei kyllä pitkälle pötkitä. Sen sijaan Veeralla oli 9 enkku, että eiköhän me pärjätä.

Noorasta enemmän:
Lävistykset: napa, korvat & alhaalla huulessa
Hiukset: puolipitkät, blondit, äiti leikkasi juuri kasvattamani hiukset pois... 
Pelot: hämähäkit, hammaslääkäri jonka takia käyn pelkopolilla eli ilokaasuhoidossa +esilääkitys, ampiaiset ja               semmoset isot ötökät!
Musiikki: on aika sekalaista
sivilisääty: parisuhteessa
Muuta minusta: kuten aikasemmin tuolla on kerrottu, että olen asunut siis paljon laitoksissa, pienestä pitäen. Pääsin nyt kumminkin 1.6.2012 alkaen kotiin, huostaanottoa puretaan koko ajan. Jouduin muuttamaan kuopiosta jyväskylään laitokseen. No se oli ihan hyvä päätös niin nämä kaikki hömppä kaverit jäi sinne ja olen huomannut itsekkin rauhottuneeni aika paljon.

Veerasta enemmän:
Lävistykset: korvat & madonna ja napaan tulossa :)
Hiukset: pitkät, päältä brunetet ja alta blondi-oranssit :D
Pelot: ÖTÖKÄT !
Musiiki: melkein kaikki käy PAITSI hevimetalli yms.
sivilisääty: villi ja vitun vapaa
Muuta minusta: mulla oli ennen 2 koiraa mutta toine jouduttii lopettamaa koska se ei pystyny kävelemään ilman että se köhi. Yleensä aika töhelö suoraan sanottuna :D. Kerran oon kävelly kaupassa lasioveen, mutta ei siitä sen enenpää :D

Kuvia meistä tulee myöhemmin ! 

Rakkaudella: Noora & Veera

2 kommenttia: