lauantai 16. kesäkuuta 2012

mihin tää on menossa ?

tässä ensin vähän lupailemiamme kuvia:)


tuo blondi on noora, ja taaempana on veera !


siilinjärven abc



- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


kesälomalla pitäis yrittää hajota joka paikkaa.. mutta onneks kerkeen nyt oleen ees 2 viikkoo kotosalla, sit taas matkalle, kalajoelle, en jaksa reissata enään. ! Eilen tultiin tänne jyväskylään ja jäätiin junaan jumiin, onko se ees mahollista ? :D no mentii ravintolavaunuu, nii oltii tulossa takasi päi, eeiku se nappula ei toimi että ovi aukeis.. mut onneks joku pappa pelasti meijät, oli enää 10 min jyväskylään junalla ja tavarat oli paikalla.. no mut jyväskylässä ollaan viimmeinkin..  koko ajan ollaan oltu vaan konneella.. käytiin me tänään keskustassa ja koiriaki on tullu käytettyy! Facebookin pelit on toosi koukuttavia! Odotan ensiviikosta paljon, nään kai mun poikaystävän pitkästä aikaa kahteenviikkoon, ei yhteyttäkään oo paljoo pitäny, kai sitä kaikki selviää..
Mut tosiaan ollaa tässä haettu jo alakerran pitseeriasta varmaa 3 pitsaa ku ei ruokaakaa jaksa tehä=DD  tää meijän blogi on vähä käpynen ku ei osaa vielä kunnolla käyttää ja ei oo oikein mittää sanottavvaakaa vielä kunnolla. no mut kai tää tästä ajan kanssa paranee:)
Edelleenki saa kyllä kysymyksiä ja mielipiteitä esittää tästä suoraan, otetaan ihan negatiivistäkin palautetta vastaan, ei pahastuta jos sitä pelkäätte :) !!
ainiin.. mä en saanut opiskelupaikkaa,  nyt elelen panniikissa että mitäs sitä tekis, mut kesäloma varmaan jatkuu vaan! katotaaa sitte ku tulee että millä varasijalla ooon, jos oon :)


mut mie toivottelen hyvät yöt kaikille ja hyviä lukuhetkiä !
sydämmellä: Noora !

4 kommenttia: