tiistai 19. kesäkuuta 2012

väsyymys

 Tässä on tullu pari päivää maattua sängynpohjalla, unirytmiki ihan sekasi. Eilen jopa raahauduttiin keskustaan, tai no se oli pakko ku ei oo palkkaakaa tullu olleskaan sit jumahettiin sinne, loppu ilta ei ihan sujunukkaan nii hyvin.. untakaa ei viimeyönä saanu kunnolla. joillakin on jotaki ihme ongelmia mua vastaan, ku kirjottelee julkisesti jottai (tässä on siis kyse AIKUISISTA ihmisistä . No annan niitten elää omaa elämää omassa rauhassa ! Jos vaikka omaa rakastakin näkis huomenna, (jos se saa ) ekaa kertaa n.alle kolomeen viikkoon.
Mua ärsyttää vaan iha sikana ku jotkut ei osaa pitää jotakin omana tietonaan, ja sit syyttelee jostai muita, eikö vanhemmilla tosiaan oo muuta tekemistä! no viikonloppuna olis se juhannuskin ja lähetään pikkumatkalle ;) tässä on tullu vähän sydänsurujakin koettuu jne, mut aika haavat parantaa.. Odotan vaan huomista päivää että saa asiat puhuttua läpi :)<3 Tänään tosiaan ollaan maattu vaan sängyn pohjalla, ääni painuksissa.. no tuli tossa koiriaki n.15 min lenkillä käytettyy:D ei vaan jaksa millään hilata persettään ylös.. miten voi isossa kaupungissa olla näääi tylsää?-,-


tässä meijän amalia pentuna!
oltiin joskus öö n. parivuotta sitten meijän mökillä =)<3
Eiköhän me veeran kanssa jottai kivvoo tekemistä keksitä :D tänäänki kyllä ois pitäny mennä keskustaan mutta EEEI jaksanu! ääääää tekee mieli jotai suklaata... mut tos oli noi pari kuvaa:) kyllä me vähän uudempiakin kuvia tänne joku päivä laitellaan!

oon tosiaan huomannu että toi veera on kauheen puhelin riippuvaine.. koko ajan puhelimellaan kai facebookissa/kuvakkeessa. 

Mä haluisin lähtee ostamaa uusia jotai kesävaatteita ! muttakun ei ole rahaa, työpaikka kusetti kivasti välistä.

Mut tää meijä blogi on oikeesti aika surkee =DD nii julkaskaa vaan vappaasti mielipitteenne tästä ! 

-Noora 

4 kommenttia:

  1. tätä on kiva lukee

    VastaaPoista
  2. Mun mielestä tätä on vaikeeta lukee. Tekstin fontti vois olla joku muu :D ja tausta on kans sekava ja monivärinen... ja mitä ton blogiosotteen pitäis tarkottaa? =) tän kommentin ei oo tarkotus loukata, sanoin vaan mielipiteeni! =)

    VastaaPoista
  3. no me vähän vaihellaan tuota fonttia, kokeillaan erillaisia:) ja blogi osoite tarkoittaa: se olen vain minä, eikä kukaan muu. tuo bady on tos väärin koska oli käytössä se body, niin laitettii sit noi!, eei me mitää loukkaannuta tosta, otetaan ilomielin negatiivistäkin palautetta vastaan. kiitos kun ilmaisit mielipiteesi!:)

    VastaaPoista