maanantai 25. kesäkuuta 2012

puumala

saimaanrannalla
   Noni tosiaan, kuten otsikostakin huomaa, kävimme siis juhannuksena puumalassa.. ensin oltiin iha sille että ' mitä vittua, mihin metän keskelle ollaan tultu ?' mut lopussa kuitenki oli ihan kivaa:) iskettii pari jätkääkin tossa.. niin siis ennenku mietitte mitään, niin noora on eronnut mirosta.. Mut on jotenkuten päässyt siitä yli.
mut juu, oli aika huonoja iskuyrityksiä sielä:D:D:D: esim ' hei tytsyt, tulkaa meijän mökkii, eiku eihä meil oo mökkii, no tulkaa tonne telttaa, ei helvetti eihän meil oo sitäkää, no tulkaa meijä autoo, eiku ei meil oo semmostakaan, no kai meil jotai on, no tulkaa kummiskin tonne' :D:D:D: vähä hajottii.. sit oli vähän muutakin, mut lauantai iltana sit ku oltiin mökissä kahestaan, nii yhtä äkkiä sinne vaan pamahtaa lauma jätkiä o: oltii vähä sillee silmät pyöreinä, no ei siin mitää, sit nooran äiti tulee sinne ja on vähä että ' no no, täällähän on poikia' sit lähettii parin niitten matkaan, ja ne oli tosi mukavia ! yllätyttiin. no tuli tos koko viikonloppu syötyä jotain rilliruokaa.. nyt pursuaa kyllä korvistakin kaikki makkarat ja pihvit :D Mut onneks nooran äiti pakotti meijät lähtee mukaan, kiva kun tommosissa reissuissa tutustuu uusiin mukaviin ihmisiin:) !



hyyrr.. se oli kylmää..



puumalan silta

puumalan sillalta:D






KATTOKAA TARKKAAN TONNE VENEEN SISÄLLE TOSTA IKKUNASTA ! ihanku sie istus joku tyttö o: ei muissa kuvissa tollasta ollu...




Tossa oli pari kuvaa sieltä, ja sunnuntaina suuntana KALAJOKI ! sinne lissee iskee miehiä;)

-Noora&Veera

2 kommenttia:

  1. millon meenasitte jatkaa blogailua? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nyt aattelin kirjottaa, kun ollaan reissattu koko ajan nii ei oo pystyny kirjottaa !:)

      Poista